Bakerovnen er ferdig restaurert

Det gleder oss at bakerovnen er ferdig restaurert. Den skal nå stå og tørke langsomt. Rundt 1. mai
kan forskalingen brennes ut og rundt Sant Hans kan det igjen bakes i bakerovnen på Ammerud.
Her er en ny og identisk dør satt inn av vår murer og bakerovnentusiast Tore-Petter. Det er en
stor ovn. Vi vil kunne bake opp til 20 brød om gangen. Ovnen er blitt isolert med 1.300 kg olivinsand.

Murer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakerovn 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted on Monday, March 30th, 2015 at 12:25 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the Notice: comments_rss_link is deprecated since version 2.5! Use post_comments_feed_link() instead. in /customers/1/d/d/tamino.no/httpd.www/wordpress/wordpress/wp-includes/functions.php on line 3194 RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.